همیشه در دیدار با بسیاری از کارآفرینان جوان با این پرسش روبه‌رو می‎شوم، «اگر شریک خوبی برای ایده خود پیدا نکنم چه خواهد شد؟» توصیه من به آنها تلاش برای یافتن یک شریک خوب است. همراهی یک شریک نه تنها بهترین راه برای به اشتراک گذاردن دشواری‎های کار است بلکه مطالعات نشان می‎دهد شرکت‎هایی‎که با…

این روزها کمتر پیش می آید که برای شروع کسب و کاری نیاز به تخصص نداشته باشیم. به هر حال ما در حال ورود به دنیایی هستیم که یک فرد به تنهایی و بدون داشتن ارتباطات مناسب نمی تواند کسب و کار موفقی داشته باشد، حتی اگر یک نابغه باشد. بنابراین لازمه ماندن و شروع…

چطور قرارداد شراکت بنویسیم تا در جریان فعالیت با شریک اقتصادی دچار مشکل نشویم؟   با سلام و خسته نباشید. لطفا راهنمایی کنید ایا دو نفر شخص حقیقی میتوانند مشارکت مدنی داشته باشند؟ من با یکی از دوستانم میخواهیم باشگاه بدنسازی شریک بشیم؛ پول از من و وسایل باشگاه و کار از ایشان؛ یعنی در…

   شراکت نامه ذيل بر مبناي:                                                                                                                                                                                                                                                                ((ماده ۱۰و۱۹۰ قانون مدني :قرارداد هاي خصوصي نسبت به كساني كه آنرا منعقد…

قرارداد شراكت تجاری مغازه یا فروشگاه یا کارگاه     بهترین و کاملترین قرارداد شراکت در ایران رتبه اول در سایت گوگل برای ۴ سال متوالی  تنظیم شده توسط تیم کارشناسان زبده اقتصادی و حقوقی “شریک یاب ” تخصصی ترین وبسایت شراکت در ایران به روز رسانی قرارداد شراکت بصورت ماهیانه توسط تیم کارشناسان  “شریک یاب”…

نوشتن قرارداد پیش از ازدواج شهرت و وجهه خوبی ندارد. اما در دنیای تجارت عقل حکم می‌کند که از ابتدای تلاش برای ایجاد توافق در رابطه شراکت و شریک شدن،همه چیز را مکتوب کرد. بهتر است هنگامی که شرکت هنوز سود چندانی ندارد و طرفین شراکت هنوز با مشکلات مواجه نشده‌اند، توافقات انجام شوند، نه…

ضرب المثل همیشه دو ذهن بهتر از یکی است می تونه به خوبی توضیح بده که چرا اکثر کارافرین ها به دنبال ایجاد شراکت وپیدا کردن شریک در مسیر گسترش کسب وکارشون هستند.با وجود این فقط ذهنهای دو شریک نیست که موجب هم افزایی همدیگر میشه بلکه در کنارهم بودن دو فرد با شخصیتهای مختلف…

درباره اهمیت و لزوم تزریق سرمایه به استارتاپ ها پیشتر، مفصل صحبت کرده ایم.در ادامه، سه توصیه و پیشنهاد مهم و اجرایی برای شراکت بهتر و سرمایه‌گذاری مفیدتر در استارتاپ ها و کسب‌و‌کارهای کوچک، تقدیم می گردد. ۱٫ مفاهیم سرمایه گذاری را یاد بگیرید: به زودی برای اینکه کسب و کارتان را سرپا نگه دارید…

شراکت در حوزه کسب و کار دقیقا مثل ازدواج معمولا با اشتیاق و هیجان و همه خوبی های دنیا آغاز می شود، اما شرط این است که تا پایان اینگونه بماند. اگر بخواهید وضعیت تا پایان خوب بماند باید پیش از آغاز تدابیر لازم را برای انتخاب یک گزینه خوب بسنجید. بسیار مهم است که…

ما قبل از ازدواج زمان کافی برای شناخت همسر آینده‌مان صرف می‌کنیم و سعی می‌کنیم تمام مسائل را روشن و واضح مطرح کنیم تا نکته‌ای نگفته باقی نماند. در کسب‌وکارهایی که به صورت شراکتی اداره می‌شوند نیز شناختن شخصیت کسب‌وکاری شریک آینده پیش از شروع کسب‌وکار از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. موارد بسیار زیادی…

وقتی دو نفر شریک می شوند در اول کار چنان شیفته هم شده و عامیانه عرض کنم چنان قربان صدقه هم می روند که کارهای اصولی را که باید برای شراکت وشریک شدن انجام دهند کلا فراموش میکنند . برای انجام هرکاری قبل از شریکشان می دوند. خنده است و شادی. همدیگر را به منزل…

ایجاد یک شراکت در کسب و کار نیازمند درک، تلاش زیاد و مهمتر از همه تمایلی صادقانه برای بوجود آوردن این شراکت است. زمانی که سخن از شراکت به میان می آید میتوانم بگویم که مرتکب اشتباهات فراوانی در این زمینه شده ام، اما همچنین آموخته ام که اگر به آن به چشم یک رابطه…

مردم نقاط مختلف دنیا نسبت به شریک و شراکت نظرات متفاوتی دارند. مثلاً فرانسوی‌ها یک ضرب‌المثل دارند که می‌‌گوید: «قدرت شریک ندارد». هندی‌ها هم ضرب‌المثلی دارند که می‌گوید: «همیشه یکی از شرکا بهترین قسمت سیب را گاز می‌زند». یک ضرب‌المثل روسی هم هست که می‌گوید: «شراکت اختراع شیطان است». بدبینی در مورد این موضوع خاص…

واژه «شانس» احتمالاً یکی از آن واژه‌هایی است که در گفت‌وگوهای روزمره خودمان و اطرافیان‌مان بسیار تکرار می‌شود. شانس داشتن یا شانس نداشتن یکی از ساده‌ترین و سریع‌ترین شیوه‌هایی است که می‌تواند به ما کمک کند تا اتفاق‌های غیرقابل تحلیل، دوست‌داشتنی یا دوست نداشتنی پیرامون‌مان را توجیه کنیم. معمولاً موفقیت چشم‌گیر دیگران را حاصل خوش‌شانسی…

وقتی که دو یا چند نفر نیروهای خود را برای انجام یک کسب و کار متحد می کنند با هم شریک هستند و این کار یک کسب و کار شراکتی است. در کشور های پیشرفته معمولا شراکت در کار های تخصصی و حرفه ای مانند پزشکی، وکالت و… صورت می گیرد. شرکا قبول می کنند…